Gemeente Gemeente Hove

Warme maaltijden in Dienstencentrum Ten Hove

Thuis alleen eten is maar niks. In gezelschap is het veel fijner. Dat kan in het dienstencentrum.

Op maandag, dinsdag (vanaf januari 2022), woensdag, donderdag en vrijdag bieden we je een warme maaltijd aan, bestaande uit drie gangen: soep, hoofdgerecht en nagerecht. Water bij het eten is in de prijs inbegrepen.

Het eten wordt opgediend tussen 12 en 12.30 uur, maar je bent natuurlijk al vroeger welkom voor een drankje. Na de maaltijd kan je nog tot 16.45 uur in de ontmoetingsruimte blijven om iets te drinken, een praatje te maken of om deel te nemen aan een van de activiteiten van het dienstencentrum.

Elke inwoner van Hove is welkom, op voorwaarde dat je twee dagen op voorhand je maaltijd reserveert.

Bovendien hebben we een ophaaldienst. Als je niet meer mobiel bent en niet op eigen kracht naar het dienstencentrum kan komen voor de maaltijd, kan je door ons afgehaald worden en weer teruggebracht. Dit moet je natuurlijk op voorhand aanvragen. Je betaalt hiervoor 0,50 EUR per rit. Ook hiervoor kan je een meer-beurtenkaart kopen.

Een maaltijd kost 9,50 EUR. Je hebt de mogelijkheid om een vijf- (42,50 euro) of een tienbeurtenkaart (85 euro) te kopen. Je kan de maaltijdkaart contant betalen of met een overschrijving.