Gemeente Gemeente Hove

ZomerEnd Feesten

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus is iedereen van harte welkom op de jaarlijkse ZomerEnd Feesten. MiddenStand Hove en het gemeentebestuur maken dan van het centrum van onze gemeente weer een bruisende ontmoetingsplaats. Ze verwachten je graag samen met buren, vrienden en familie op deze vierenveertigste editie.

De organisatoren doen er alles aan om overlast en hinder te beperken zodat iedereen ervan kan genieten. Met de deelnemers (standhouders) werden afspraken gemaakt om de geluidshinder zoveel als mogelijk te beperken. Elektronisch versterkte muziek is verboden vanaf 2 uur.

 

Verkeersmaatregelen

Vanaf donderdag 23 augustus 12 uur is de parking van het Sint-Laureysplein volledig autovrij. Vanaf vrijdagmiddag 24 augustus 13 uur tot zondagochtend 26 augustus 7 uur is het dorpscentrum door middel van betonblokken en andere hindernissen volledig afgesloten voor alle verkeer, inclusief openbaar vervoer van De Lijn. Dit jaar wordt ook het kruispunt Boechoutsesteenweg-Lintsesteenweg afgesloten. De noodzakelijke omleidingen en vervanghaltes worden voorzien. De bewoners van deze zone hebben geen toegang met de auto of bestelwagen naar parkeergarages of autostaanplaatsen gedurende de ganse periode. De parking aan het station staat gratis ter beschikking voor auto’s en fietsen.

Gepubliceerd op  ma 06 aug 2018