Gemeente Gemeente Hove

Bibliotheek

De bibliotheek is gesloten van maandag 18 juli tot en met zondag 24 juli 2022. Inleveren via de inleverschuif is mogelijk. Alle inleverdata vallen voor of na de sluiting. Online diensten blijven beschikbaar.

De bib van Hove heeft een eigen website. Je vindt er de nieuwste aanwinsten, nieuwtjes en activiteiten van de bib en de bibliotheekcatalogus.

De bibliotheek is een open huis voor iedereen. De collectie is vrij en gratis toegankelijk. De bib is een veilige plaats voor ontmoeting. Ze behoort toe aan de lokale gemeenschap en bouwt samen met partners de werking uit. Het is een unieke plek waar generaties, culturen en ideeën elkaar kruisen en samenzijn. De medewerkers staan je graag met raad en daad bij. Dankzij hen en onze vrijwilligers creëren we een bruisende bib voor en door de Hovenaars.

Je vindt er ontspanning en informatie, kennis en cultuur, boeken, strips en tijdschriften. Gratis internet is beschikbaar. Door de samenwerking met het Bibkwintet kan je zonder bijkomende kosten lenen in Hove, Boechout, Edegem, Kontich, Lint en Mortsel. Met de zadenbib (ruilen van zaden) kan je helpen om van Hove een nog groenere gemeente te maken.

Nuttige links:

Website en catalogus bib Hove 

Website en catalogus Bibkwintet (bibliotheken van Boechout, Edegem, Hove, Lint, Kontich en Mortsel)

Volg de bib op Facebook

Volg de bib op Instagram

Maak kennis met onze zadenbib

Waarvoor kan je bij ons terecht?